Admin Admin
Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 28/06/08 Yaş : 44 Nerden : istanbul
| Konu: 1.Fratria Ödüllü Call of Duty 2 Turnuvasi Bilgileri Perş. Tem. 17, 2008 1:24 pm | |
| • Müsabakalar, tek maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacaktır • Turnuvaya 16 takım katılacaktır • Eşleşmeler Alfabetik dizilişe göre olacaktır • Maçlar 5vs5 olup TGL modunda yapılacaktır • Her oyuncu demo alacak ve istenildiği takdirde hakeme gönderilecektir (Hakemlerin aldigi demolar sitede yayinlanacaktir)
• Maça 10dk’ dan fazla geç kalan takım diskalifiye edilecektir • İlk Tur mapi: Dawnville • İkinci Tur mapi: Toujane • Üçüncü Tur mapi: Burgundy • Final mapini takımlar kendileri seçebilirler • Ödül: Kazanan takıma 1 aylık FPS Gaming ' den Call of Duty 2 Server
Turnuvaya katılacak takımlar bilgilerini lütfen aşağıdaki formatta yazsın;
Klan Adı:
Klan Tagı:
Klan İletişim Adresi:
Klan Oyuncuları:
*Turnuva başlangıç tarihi kayıt işlemi bittikten sonra buradan haber verilecektir.
En son Admin tarafından C.tesi Tem. 19, 2008 9:33 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
fAlleNz
| Konu: Geri: 1.Fratria Ödüllü Call of Duty 2 Turnuvasi Bilgileri Perş. Tem. 17, 2008 2:19 pm | |
| | |
|
OguzHan
| |
Tornado
| Konu: Turnuva Paz Tem. 20, 2008 11:33 am | |
| İnş Her takım açısından zevkli ve güzel geçer | |
|
RoyalPain
| Konu: Geri: 1.Fratria Ödüllü Call of Duty 2 Turnuvasi Bilgileri Salı Tem. 22, 2008 4:14 am | |
| Bütün takımlara başarılar diliyorum. Ayrıca ben Justice takımından 2 gün önce çıkmış olup adımın hala silinmemesi konusunda bilgi vermek istiyorum. Justice ile bir bağlantım kalmamıştır. | |
|